Majoitus

Punkaharju Resortin mökit ja lomahuoneistot sijaitsevat Saimaan rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Luhtitalo Topeliuksen mukavat huoneistot sopivat vaativampaankin makuun, saunamökit ja leirintämökit sopivat budjettimatkailuun. Punkaharju Resortissa on myös leirintäalue, jossa majoitut mukavasti telttailen tai asuntoautoillen.

Resortin alueelta löytyy monenlaisia aktiviteettejä. Vesi- ja puuhapuisto Kesämaa, Taidekartano Johanna Oras ja kaksi ravintolaa sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä toisistaan. Resortin alueella on tarjolla myös ilmaisia pihapelejä, kuten frisbeegolfrata, minigolf sekä pingis. 

Luhtitalo Topelius

Viehättävä 12 huoneiston luhtitalo Topelius ravintola Paviljongin vieressä. Topeliuksessa on kuusi kahden hengen ja kuusi neljän hengen huonetta.

Leirintäalueen mökit

Punkaharju Resortin alueella on vuokrattavana yksinkertaisia leirintämökkejä kahdelle ja neljälle hengelle ilman mukavuuksia. Alueelta löytyy kolme huoltorakennusta leirintämökkien käyttäjille.

Saunamökit ja Hovi

Kesäasuttavissa saunamökeissä on keittiö, wc, suihku ja sauna. Saunamökit sijaitsevat lähellä rantaa. Omarantainen Hovi sopii suuremmallekin porukalle, siinä majoittuu 14 henkilöä.

Leirintäalue

Punkaharju Resortin leirintäalueelta löydät asuntoauto- ja vaunupaikkoja. Telttailualue sijaitsee huoltorakennuksen välittömässä läheisyydessä. Alueella on kolme huoltorakennusta, lasten leikkipaikkoja, grillikatos sekä vuokrattava grillikota.