Luhtitalo Topelius

Luhtitalo Topelius

Viehättävä 12 huoneiston luhtitalo Topelius sijaitsee aivan ravintola Paviljongin vieressä, Saimaan rannan tuntumassa. Topeliuksessa on kuusi kahden hengen ja kuusi neljän hengen huonetta. Valoisissa huoneistoissa on oma sauna, keittonurkkaus ja iso parveke/terassi järvinäköalalla. Oman säväyksensä huoneistoihin antaa Johanna Oraksen uniikki Punkaharju-aiheinen taideteos. 

Topeliuksen läheisyydessä sijaitsevat myös Vesi- ja puuhapuisto Kesämaa, Taidekartano Johanna Oras ja Tuunaansaaren huikea luolasto, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Lomahuoneistot 2 hh

Hotellin viehättävät kahden hengen huoneistot ovat laadukkaasti sisustettuja ja tilavan kokoisia. Jokaisessa huoneistossa on oma iso parveke/terassi järvinäköalalla. Ilmainen Wi-Fi. Ravintola Paviljonki sekä vesi- ja puuhapuisto Kesämaa sijaitsevat aivan vieressä.

Lomahuoneistot 4 hh (2 + 2)

Hotellin viehättävät neljän hengen huoneistot ovat laadukkaasti sisustettuja ja tilavan kokoisia. Jokaisessa huoneistossa on oma iso parveke/terassi järvinäköalalla. Ilmainen Wi-Fi. Ravintola Paviljonki sekä vesi- ja puuhapuisto Kesämaa sijaitsevat aivan vieressä.