Aktiviteetit

Saimaan rannalla sijaitseva Punkaharju Resort tarjoaa lomailijalle Suomen kauneimman maiseman, hyvät ulkoilureitit ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. 

Kesällä Punkaharjulla uidaan, veneillään, kalastetaan ja melotaan. Talvella taas hiihdellään, retkiluistellaan ja lumikenkäillään. Ja mikä tärkeintä, nautitaan hyvästä olosta ja rentoudutaan kunnolla. Voit ladata alta Tuunaansaaren ja lähiseudun kartat ja tutustua harrastuspaikkoihin. 

Uusi maisemaminigolf-rata sijaitsee Ravintola Paviljongin välittömässä läheisyydessä. Ratamaksu 10 € / tunti, 18 € / päivä ja 30 € / perhelippu / päivä. Ratamaksu ja pelivälineet Ravintola Paviljongista.

Mölkky ja pingis ovat mukavia koko perheen harrastuksia, joiden parissa kesäpäivät kuluvat leppoisasti. Pelivälineet saat veloituksetta ravintola Paviljongista.
Suuren suosion saavuttanut frisbeegolf on vallannut myös Punkaharjun Lomakeskuksen. Rata sijaitsee aivan Lomakeskuksen ytimessä. Frisbeet saa käyttöönsä ravintola Paviljongista 10 € panttia vastaan.
Lomakeskuksessa on tenniskenttä ja vastaanotosta voit vuokrata myös mailoja ja palloja. Kentän varaukset vastaanotosta. Hinta 5 €/h, mailat 2 €/kpl. Kesämaan aukioloaikana ei ennakkovarauksia.

Punkaharjun kesän kauneimmat piirteet ja mielenkiintoisimmat käyntikohteet löydät sauvakävellen, ja sitä varten olemme suunnitelleet joukon reittiehdotuksia erilaisiin maastoihin. Sauvoja saat vuokralle vastaanotosta. Hinta on 5 €/ pvä. Tutustu reitteihin tästä.

Punkaharjun alueella on upeat retkeilymahdollisuudet. Paljon erilaista tietoa Punkaharjun reiteistä ja reittikartat löytyvät osoitteesta www.luontoon.fi/punkaharju.
Punkaharjulta löydät yhden Suomen pisimmistä luonnonjäälle tehdyistä luistelureiteistä, maksimissaan jopa 15 km mittaisen! Reitti kulkee Punkaharjun Lomakeskuksen edestä ja lähtöpaikka on naapurissa Harjun Portissa.

Kartat

Punkaharju Resort (ent. Punkaharjun Lomakeskus) sijaitsee keskellä kaikkia alueen aktiviteettejä. Alueella on tarvittavat palvelut useankin päivän loman viettoon tarvitsematta autoa. Tuunaansaaren monipuoliset palvelut ja harjualueen läheisyys takaavat sen, että tekemistä on riittävästi kävelymatkojen etäisyydellä. Jos kuitenkin haluat tutustua laajemmin seutuun, seudun nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin, niin pienen automatkan päässä on monia kiinnostavia kohteita. Olemme koonneet tähän erilaisia karttoja katsottavaksi ja ladattavaksi.