Varauspyyntö
Olkaa hyvä ja täyttäkää lomake
Punkaharju Resortin mökit ja lomahuoneistot sijaitsevat Saimaan rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Luhtitalo Topeliuksen mukavat huoneistot sopivat vaativampaankin makuun, saunamökit ja leirintämökit sopivat budjettimatkailuun. Punkaharju Resortissa on myös leirintäalue, jossa majoitut mukavasti telttailen tai asuntoautoillen.

Resortin alueelta löytyy monenlaisia aktiviteettejä. Vesi- ja puuhapuisto Kesämaa, Taidekartano Johanna Oras ja kaksi ravintolaa sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä toisistaan. Resortin alueella on tarjolla myös ilmaisia pihapelejä, kuten frisbeegolfrata, minigolf sekä pingis.
Majoitus
Punkaharju Resortissa lomanvietto on helppoa. Meidän kauttamme voit helposti tilata liinavaatteet, siivouksen, huviohjelmat ja ruokailut.
Kaikki asuinkohteemme sijaitsevat Saimaan rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Resortin alueelta löytyy monenlaisia aktiviteettejä;

Kesämaa vesi- ja puuhapuisto, Taidekartano Johanna Oras ja kaksi ravintolaa ovat vain muutaman sadan metrin päässä toisistaan. Resortin alueelta löytyy myös ilmaisia pihapelejä frisbeegolfrata, minigolf sekä pingis. Majoituskohteita Punkaharju Resortista löytyy jokaiseen lähtöön.

Topelius – huoneistot sijaitsevat viihtyisässä luhtitalossa, Saunamökeistä on suora järvinäkymä ja alueella sijaitsevat leirintämökit sopivat budjettimatkailuun. Alueelta löytyy myös leirintäalue jossa majoitut mukavasti telttailen tai asuntoautoillen.