Varauspyyntö
Olkaa hyvä ja täyttäkää lomake
Talviloma Punkaharjulla
Talvisen Saimaan taikaa Punkaharjulla, Saimaan rannalla. Suomen kansallismaisema Punkaharju valloittaa myös lumipeitteisenä ja saa arjen murheet unohtumaan toviksi. Tarjolla on paljon mukavaa tekemistä koko perheelle. Pitkät hiihtoladut, upeat retkiluisteluradat ja koko perheen ulkoilureitit hakevat vertaistaan. Ulkoiluvälineet voit ottaa mukaasi tai vuokrata Harjun Portin välinevuokraamosta.

Luhtitalo Topeliuksen mukavissa lomahuoneistoissa majoitut mukavasti. Kahden hengen huoneisto maksaa vain 83 €/yö ja neljän hengen huoneisto 97 €/yö. Tervetuloa nauttimaan kansallismaiseman ainutlaatuisesta tunnelmasta.
Tutustu lomahuoneistoihin
Talviloma Punkaharjulla
Talvisen Saimaan taikaa Punkaharjulla, Saimaan rannalla. Suomen kansallismaisema Punkaharju valloittaa myös lumipeitteisenä ja saa arjen murheet unohtumaan toviksi. Tarjolla on paljon mukavaa tekemistä koko perheelle. Pitkät hiihtoladut, upeat retkiluisteluradat ja koko perheen ulkoilureitit hakevat vertaistaan. Ulkoiluvälineet voit ottaa mukaasi tai vuokrata Harjun Portti välinevuokraamosta. Samasta paikasta löydät myös uudet reittikartat.

Majoitus Topeliuksen lomahuoneistoissa maksaa vain 83 euroa kahdelle hengelle ja 97 euroa neljälle hengelle. Hintoihin sisältyy loppusiivous ja liinavaatteet. Tervetuloa nauttimaan talvisen kansallismaiseman ainutlaatuisesta tunnelmasta!
Lue lisää majoituksesta